Avusturya kampında moraller yerinde

- Güncelleme:
Avusturya kampında moraller yerinde

FUTBOL Haberleri

G.Saray, Avusturya kampının 7. gününde taktik ağırlıklı çalıştı. Sabri, Gökhan, Yekta rejenerasyon koşusu yaparken takımda moraller yerinde


G.Saray, Avusturya kampının 7. gününde taktik ağırlıklı çalıştı. Sabri, Gökhan, Yekta rejenerasyon koşusu yaparken, kampa geç katılan Eboue, Dany, Selçuk ve Engin, idmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarda bulundu. Elmander ise takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi. Çift kale maçta kanat ortalarıyla gol bulma çalışmaları üzerinde duruldu.
##tgvideo##

Hamit "4"ü seçti
Hamit Altıntop'un giyeceği forma numarası bile belli oldu. Sarı-kırmızılıların Real Madrid'den transferi Hamit'in giyeceği sarı-kırmızılı formanın sırt numarasının 4 olacağı öğrenildi. Hamit'in bu numarayı seçmesinin sebebi ise, henüz çocukken, futbola ilk başladığı zamanlarda da 4 numarayı giymiş olması. Hamit, Real Madrid'de 16, milli takımda ise 6 numaralı formayı giyiyordu.

Melo kadro dışı!
Juventus yeni sezon öncesi 28 kişilik kamp kadrosunda Felipe Melo'ya yer vermedi. Geçen seon F.Bahçe'de kiralık olarak forma giyen Reto Ziegler'in yer aldığı kadroya altyapıdan 10 tane oyuncu alınması dikkat çekti. Bu durum Melo'nun birkaç gün içinde G.Saray'a transfer olacağı şeklinde yorumlandı.

Kampa hareket geldi
Avusturya'daki yeni sezon hazırlıklarına 19 futbolcuyla başlayan G.Saray'da eksik oyuncuların da çalışmalara dahil olması, kampın bütün havasını değiştirdi. Özellikle Eboue ve Elmander'in sempatik hareketleri ve esprileri sarı-kırmızılı futbolcuları idmanlarda daha neşeli hale getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...