Aygün'ün kaçırılmasına AB'den ilk tepki

/ Kaynak: İHA
Aygün'ün kaçırılmasına AB'den ilk tepki

Politika Haberleri  / İHA

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasını değerlendiren Avrupa Komisyonu Sözcüsü Sebastien Brabant, "Kendisinin derhal bırakılmasını istiyoruz. AB terörün her türlüsünü şiddetle kınamaktadır ve PKK da AB'ye göre terörist bir örgüttür" dedi.

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün dün PKK tarafından kaçırılmasının ardından bugün ilk kez Avrupa Komisyonu Sözcüsü Sebastien Brabant konuyla ilgili olarak İHA'ya açıklama yaptı. Sözcü AB'nin konuyla ilgili sert tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılışını büyük bir endişe ile öğrendik. Kendisinin derhal bırakılmasını istiyoruz. AB terörün her türlüsünü şiddetle kınamaktadır ve PKK da AB'ye göre terörist bir örgüttür. Bu konu üzerinde Türk yetkililer ile iletişimimizi sürdüreceğiz."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...