Başkomutan Gül, Burak Reis Denizaltısı'nda

- Güncelleme:
Başkomutan Gül, Burak Reis Denizaltısı'nda

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Donanma Komutanlığı'nı ziyareti sırasında Burak Reis Denizaltısına indi. Cumhurbaşkanı Gül, izlenimlerini "Denizaltını gezince denizcilerin küçük bir alanda günlerce denizin dibinde ne kadar zor şartlarda görev yaptıklarını gördüm" sözleri ile dile getirdi.

Kocaeli'nde temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, burada bulunan Donanma Komutanlığı'nı da ziyaret etti. Cumhurbaşkanı ziyaretine ilişkin izlenimlerini ve fotoğraflarını twitterda paylaştı. Kocaeli'ni Türkiye'nin en sanayileşmiş illerinden birisi olarak nitelendiren Gül, SEKA arazisinde kurulan parkı gezerken çiçek satan kadınların kendisinin yolunu kesip çiçek verdiğini de dile getirdi. nbsp;

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Sultan Abdülaziz tarafından yaptırılan Osmanlı Sarayı Kasr-ı Hümayun'u gezen Cumhurbaşkanı, "Atatürk'ün gazetecilerle yaptığı meşhur İzmit Konferansı da burada olmuş" bilgisini verdi.

Periskopla dışarıya baktı

Gölcük'te Donanma Komutanlığını da ziyaret ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, izlenimlerini "Donanma Komutanımız Burak Reis Denizaltısını gezdirdi. Denizaltını gezince denizcilerin küçük bir alanda günlerce denizin dibinde ne kadar zor şartlarda görev yaptıklarını gördüm" sözleri ile dile getirdi. Periskopla dışarıya da bakan Cumhurbaşkanı ayrıca Donanmada ayrıca çok modern silahlarla donatılmış Kemal Reis Firkateyni'ni de gezdiğini anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...