HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fotomontajla kurdele kestiler

- Güncelleme:
Fotomontajla kurdele kestiler

Yaşam Haberleri

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de katıldığı Polis Akademisi'ne ait bir birimin açılış töreninde çekilen fotoğrafa açılışta olmayan üst düzey iki emniyet yetkilisi fotomontajla eklendi.

nbsp;Polis Akdemisi'nin Anıttepe'deki birimi için düzenlenen açılış töreninde çekilen fotoğraf, Polis Dergisi'nin 70. sayısında fotomontajla yer aldı. nbsp;Açılışta yer almayan üst düzey iki emniyet görevlisi de fotoğrafa eklendi.

Milliyet gazetesinin haberine göre; İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katıldığı açılışta kurdele kesimini Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, dönemin Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan Kılınç ile Polis Akademisi Başkanı Prof. Zühtü Arslan'ın da arasında bulunduğu bir grup yaptı.

Ancak, kurdele kesimi sırasında çekilen fotoğraflar emniyetin resmi dergisi olan Polis Dergisi'nin 70. sayısında değişikliğe uğradı.

Kurdele kesimi sırasında bakanların arkasında bulunan bakanlık bürokratları dergideki fotoğraflarda yerlerini üst düzey emniyet müdürlerine bıraktı.

Bir eğitim projesi nedeniyle Libya'da bulunan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal ile Eğitim Daire Başkanı Metin Varol, bakanların hemen arkasına fotmontajla eklendi. nbsp;Mustafa Çankal ve Metin Varol olaydan bilgileri olmadığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...