Putin'den önce heyeti geldi

/ Kaynak: İHA
Putin'den önce heyeti geldi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in İstanbul ziyaretinde kendisine eşlik edecek işadamı ve gazeteci heyeti İstanbul'a geldi.

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in İstanbul ziyaretinde kendisine eşlik edecek işadamı ve gazeteci heyeti İstanbul'a geldi. nbsp;
Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'den önce heyeti İstanbul'a geldi. İşadamları ve gazetecilerden oluşan heyet, Putin'in gelişinden yaklaşık 1 saat önce özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na indi. Apronda araçlara binen heyet üyeleri, Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.
Putin'in İstanbul'a gelişine kısa bir süre kala Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkartıldı. Özel harekat polisleri ve keskin nişancılar, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin çatısına yerleştirildi. Putin ve beraberindekileri taşıyacak araçlar da Devlet Konukevi önüne getirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...