Paul Walker, Hızlı yaşadı... Genç öldü!

Paul Walker, Hızlı yaşadı... Genç öldü!

YAŞAM Haberleri

Hızlı ve Öfkeli filmleri ile Yalan Rüzgarı dizilerinden tanıdığımız ünlü oyuncu, ağaca çarparak alev topuna dönen lüks araçta diri diri yandı.

Türkiye'de izleyicilerin, özellikle 'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Forious) filmleri ile 'Yalan Rüzgarı' (The Young and The Restless) dizilerinden tanıdığı Amerikalı oyuncu, 40 yaşındaki Paul Walker, Los Angeles yakınlarında geçirdiği bir trafik kazasında öldü. Ünlü oyuncunun, Los Angeles yakınlarındaki Santa Clarita kasabasında, bir arkadaşının yönetimindeki 'Porsche' marka otomobiliyle giderken, sürücünün birden direksiyon kontrolünü kaybettiği ve bir ağaca çarpmasından sonra aracının alev topuna dönüşüp patladığı belirtildi. Aracın yalnızca metal bölümlerinin arta kaldığı kaza; Paul Walker'ın Filipinler'de yaşanan Haiyan Tayfunu'nda zarar görenlere yardım toplanacağı bir etkinliğe gittikleri sırada gerçekleşti. Başarılı aktör, halen çekilmekte olan Hızlı ve Öfkeli serisinin 7. filminde rol alıyordu. 2002 yılında People Dergisi tarafından "Dünyanın En Güzel 50 İnsanı" arasında gösterilen Walker, bir süre modellik de yapmıştı.

İŞTE O KAZANIN FOTOĞRAFLARI
Paul Walker filmleri
Ünlü oyuncu nbsp;Paul Walker; nbsp;Hızlı ve Öfkeli 6, Yaşam Savaşı, Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu, Hızlı ve Öfkeli 4, Atalarımızın Bayrakları, Kutup Macerası, Kaçış, Maviliklere Doğru, Yeni Yıl, Daha Hızlı Daha Öfkeli, Asla Yabancılarla Oynama, Hızlı Ve Öfkeli, Saklı Seçilmişler filmlerinde rol aldı. Ayrıca Walker; Türkiye'deki televizyon izleyicilerinin çok yakından bildiği pembe dizi nbsp;Yalan Rüzgarı'nda da (The Young and The Restless) kısa bir süre oyunculuk yaptı. Paul Walker, 2001 yılında Vin Diesel'le birlikte başrolünde oynadığı The Fast and the Furious (Hızlı ve Öfkeli) filminden önce modellik de yapmıştı.2002 yılında ise People Dergisi tarafından "Dünyanın En Güzel 50 İnsanı" arasında gösterilmişti.

nbsp;Paul Walker, Hızlı yaşadı... Genç öldü!

The Young and The Restless -VİDEO-

Paul Walker kimdir?
'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Furious) filmleriyle dünya çapında üne kavuşan Amerikalı aktör Paul Walker (40), Los Angeles'ın kuzeyindeki bir trafik kazasında yaşamını yitirdi. Yayıncı Ame Van Iden, Paul Walker'ın Pazar günü yerel saatle öğleden sonra bir kazada öldüğünü doğruladı ancak daha fazla detay vermedi. Los Angeles Bölge Şerifi, kazada 2 kişinin öldüğünü, Paul Walker'ın yolcu koltuğunda olduğunu bildirdi. Görgü tanıkları, ismi açıklanmayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan Porsche marka aracın alev alarak yanmaya başladığını ve tamamen hurdaya döndüğü belirtti.2001'den bu yana 5 farklı 'Hızlı ve Öfkeli' filminde boy gösteren başarılı aktör, dünya çapında tanınan serinin bugünlerde çekilmekte olan 7. filminde de rol alıyordu. Hızlı ve Öfkeli'nin 7.'sinin çekimlerine ABD'deki Şükran Günü tatili sebebiyle ara verilmişti.


VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Paul Walker, Hızlı yaşadı... Genç öldü!



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...