Marmaris'te alacak kavgası, 1 ölü

/ Kaynak: AA
Marmaris'te alacak kavgası, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / AA

Marmaris'te alacak yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada silahla vurularak ağır yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yatlimanı'nda tartıştığı Muzaffer T. (45) tarafından dün akşam tabancayla vurulan Tuncay Ergün'ün (43), kaldırıldığı Marmaris Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdiği belirtildi.Olaydan sonra tabancasıyla polise teslim olan zanlı, Marmaris Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Muzaffer T'nin tenor olduğu ve bir süredir Marmaris Barlar Sokağı'ndaki bir eğlence yerinde "Zafer Karaalioğlu" ismini kullanarak sahne aldığı öğrenildi. Yatlimanı'ndaki bir restoranda iş yerinin müdürü Ergün ile arkadaşı Muzaffer T. (45) arasında iddiaya göre motosiklet satışından kaynaklanan alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada Muzaffer T, silahla Ergün'ü bacağından ve karnından yaralamıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...