Her gün anne sütü içmezse ölecek

/ Kaynak: DHA
Her gün anne sütü içmezse ölecek

YAŞAM Haberleri  / DHA

Beynindeki tümör sebebiyle ameliyat olan, ancak sonrasında felç kalan gencin tekrar sağlığına kavuşması anne sütüne bağlı.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 8 ay önce "medulloblastom" denilen beyincik bölge tümörü sebebiyle ameliyat olan ve operasyon sonrası hem hareket etme, hem de konuşma yeteneğini kaybeden 19 yaşındaki İsmet Polat Kaşıkçı, hayata tutunmaya çalışıyor. Yürüyemeyen ve konuşamayan İsmet, kemoterapi tedavisine başladı. Tedavi sırasında kan değerleri düşen İsmet için doktorlar "Anne sütü ile beslenmesi gerekiyor" dedi. Çünkü kan değerleri düştüğünde kemoterapi tedavisi kesiliyor ve İsmet için hayati tehlike arzeden durum ortaya çıkıyor. Oğlunun en büyük destekçisi olan 42 yaşındaki Türkan Kürklüoğlu, bir süre kendi sütünden vermeye başladı. Ancak İsmet'in her gün içmesi gerektiğinden Türkan hanımın sütü yetersiz kalmaya başladı. Çevreden anne sütü topladıklarını ancak bunu da her zaman bulamadıklarını söyleyen Türkan hanım, "Her gün taze anne sütüne ihtiyacımız var. Allah rızası için devlet büyüklerimizden bu konuda yardım istiyorum. Evladımın anne sütü içtiği sürece ayağa kalkma umudu var" dedi. DHA

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...