Radyoya gelen istek parçaları çalmadığı için öldürülmüştü!

Radyoya gelen istek parçaları çalmadığı için öldürülmüştü!

YAŞAM Haberleri

Sahibi olduğu radyoda cezaevinden gelen istek parçaları çalmadığı için tabanca ile vurulduğu öne sürülen Abdülkadir Balcı'nın olayında sıcak gelişme!

Sahibi olduğu radyoda cezaevinden gelen istek parçaları çalmadığı için tabanca ile vurulduğu öne sürülen Abdülkadir Balcı'nın öldürülmesi olayında yeni bir gelişme yaşandı. İki katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Megasite Radyosu'nun sahibi Balcı, 8 Ocak'ta eşinin gözlerinin önünde evine girmek için aracından indirilidği sırada vurularak öldürülmüştü. Balcı'nın Megasite isimli radyosunda mahkumlara yönelik programlar yaptığı ancak bu programların bitirilmesinin ardından çok sayıda ölüm tehditi aldığı iddia edilmişti. Cinayetin bu kapsamda işlendiği ifade edildi. Ankara polisi, Balcı'nın katil zanlıları S.E ve Ö.Y'yi yakaladı. Zanlılara tutuklanarak Sincan cezaevi'ne gönderildi.
Zanlıların cinayet günü, Menekşe sokakta bulunan radyosundan eşiyle ayrılan Balcı'yı, kiraladıkları Otomobil ile Sancak Mahallesi'nde bulunan evine kadar takip ettikleri tespit edildi. Balcı, evinin önünde aracından indiği sırada vuruldu.
Tutuklanan zanlıların üzerinde Glock marka tabanca ile 43 mermi ele geçirildi.
(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...