HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

150 kişilik izinsiz gösteriye polis engeli!

Kaynak: İHA
150 kişilik izinsiz gösteriye polis engeli!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Batman'da 150 kişilik bir grup, son dönemlerde güvenlik güçlerince yapılan operasyon ve gözaltlıları protesto etti.

Edinilen bilgiye göre Batman'da son bir hafta içinde Türkiye genelinde yapılan operasyonlara ve yaşanan gözaltılara dikkat çekmek için bu gün Batman Pazar yeri Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 150 kişilik bir grup, gösteri yaptı.
Olay yerine gelen güvenlik güçlerinin dağılmaları yönündeki uyarılarına, göstericiler molotofkokteyli, taş, ses bombası ve havai fişeklerle karşılık veren göstericilere güvenlik güçleri tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Müdahalenin ardından gruptakiler ara sokaklara kaçtı.
Öte yandan aynı güzergâhta acil bir hasta yakını 112 Acil servis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Ambulans ekipleri güvenlik gerekçesiyle bir saat Hastayı alamadı. Daha sonra Güvenlik güçleri nezdinde Ambulans Hastayı almaya gitti. Olaylar bazı semtlerde küçük guruplar halinde devam ettiği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...