Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristler roketi sokakta bırakıp kaçtı!

/ Kaynak: İHA
Teröristler roketi sokakta bırakıp kaçtı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bitlis'in Ahlat ilçe Emniyet Müdürlüğüne saldıran teröristler roketlerini olay yerinde bırakıp kaçtılar.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamaya göre Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Selçuklu Mahallesinde bulunan hizmet binasına BTÖ ve işbirlikçileri tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlar ile saldırı girişiminde bulunulduğu belirtildi.
Valilikten yapılan açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğünün karşı tarafında bulunan sokak içerisinden atılan roket mühimmatının bir emlakçıya ait işyerine isabet etmesi sonucu işyerinde hafif hasar meydana geldiği bildirildi.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi. "Güvenlik görevlilerinin anında karşılık vermesi sonucu kısa süreli bir çatışma yaşanmıştır. Yoğun müdahalemiz sonucu teröristlerden biri yaralanarak yere düşmüş yaralı teröristi de alan şahıslar roket mühimmatını olay yerinde bırakarak; lüks bir araçla olay yerinden uzaklaşmışlardır. Özel Harekat unsurlarınca takibe alınan şahısların yakalanmasına yönelik olarak operasyonlar devam etmektedir. Terör Örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte ve edecektir" denildi.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...