HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

THY uçağının biri past geçti, diğeri acil indi

THY uçağının biri past geçti, diğeri acil indi

YAŞAM Haberleri

THY'nin bir uçağı telef olmuş leylekler nedeniyle pisti past geçti, Başka bir uçağı ise yakıt kritiği nedeniyle acil iniş yaptı.

TÜRK Hava Yolları'nın (THY), bir uçağı telef olmuş leylekler nedeniyle pisti past geçti, THY'nin başka bir uçağı ise yakıt kritiği nedeniyle Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

PİSTİ PAST GEÇTİ

THY'nin Hannover -İstanbul seferini yapan TK-1552 sefer sayılı Airbus 320 tipi uçağı, Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında uçağın kaptan pilotu pistte telef olmuş leylekler gördü. Bunun üzerine pilot, kuleyle temasa geçerek pist başında leylek ölüleri olduğunu belirtip pisti pas geçeceğini bildirdi. Yeniden yükselişe geçen uçak, havada kısa bir tur attı. Bu sırada Devlet Hava Meydanlarına bağlı ekipler pistteki telef olmuş leylekleri topladı. THY uçağı, daha sonra saat 19.27'de Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı.

SORUNSUZ İNDİ

Öte yandan aynı dakikalarda THY'nin Amsterdam-İstanbul seferini yapan TK-1958 sefer sayılı Airbus 321 tipi uçağı yolcu uçağı, Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında yakıt kritiğine girdi. Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçen uçağın pilotu acil iniş istedi. Bunu üzerine 05L pistine yönlendirilen THY uçağı, saat 19.29'da Atatürk Havalimanı'na sorunsuz şekilde indi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...