Dördüncü kattan otomobilin üstüne düştü, ölmedi

/ Kaynak: AA
Dördüncü kattan otomobilin üstüne düştü, ölmedi

YAŞAM Haberleri  / AA

Manavgat'ta misafirliğe gittiği 4'üncü kattaki evin penceresinden park halindeki otomobilin üzerine düşen 16 yaşındaki Bayram Deniz yaralandı.

Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde arkadaşı Can G'nin evine giden Deniz, arkadaşıyla bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Deniz, 4. katta bulunan pencereden aşağı atladı. Ali Ekşi'ye ait park halindeki otomobilin üzerine düşen Deniz, olay yerine gelen ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine götürüldü. Deniz'in sağ bacağında kırık olduğu tespit edildi. Tedavisi süren Deniz'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Deniz'in üzerine düştüğü otomobilde ise hasar oluştu.

Dördüncü kattan otomobilin üstüne düştü, ölmedi


Hastanede gazetecilere açıklama yapan Deniz, evde otuturken arkadaşı Can G'nin kendisine saldırdığını, kurtulmak için önce yumruk atıp ardından pencereden atladığını söyledi. Deniz, şöyle konuştu:


"Can G. koltukta oturuyordu. Ben de bilgisayarın başına geçtim. Can değişik sesler çıkarmaya başladı. Yüz ifadesi değişmişti, sanki Can değildi. Bir anda ne olduğunu anlayamadan Can benim üzerime yürüdü ve boğazımı sıkmaya başladı. Öldürmesinden korktum, elinden kurtulmak için bir yumruk attım. Yine üzerime yürüyünce kendimi pencereden aşağıya bıraktım. Sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda ambulanstaydım."


Deniz, şikayetçi olup olmayacağına henüz karar vermediğini belirtti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...