PKK'lılar ateş açtığı minibüsün şoförü öldü!

/ Kaynak: AA
PKK'lılar ateş açtığı minibüsün şoförü öldü!

YAŞAM Haberleri  / AA

Erzurum'da kalleşler yine iş başındayıdı bir yolcu minibüsünü ateşe verip o esnada yoldan geçen diğer minibüse ateş açtılar, 1 ölü var...

Erzurum'da PKK'lıar önce bir yolcu minibüsünü durdurup yolcuları indirdikten sonra aracı ateşe verdi, o esnada yoldan geçen başka bir minibüs olayı görünce kaçmak istedi, kalleşlerin açtığı ateş sonucu kaçan minibüsün sürücü öldü. İşte olayın detayı...Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, yol kesen teröristlerin ateş açtığı minibüsteki bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Akşar-Göle karayolu Aydoğdu Mahallesi Eskiyayla mevkisinde yol kesen teröristler, durdurdukları bir yolcu otobüsünü, içerisindeki yolcuları indirdikten sonra ateşe verdi.
PKK'lılar ateş açtığı minibüsün şoförü öldü!
Bu sırada, ilçeye bağlı Yoğurtçular Mahallesi Tetirkoç Yaylası'ndan plakası belirlenemeyen minibüsü ile dönen Garip Bektaş (43), teröristleri görünce aracıyla bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. Bektaş, teröristlerin açtığı ateş sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.
Saldırının ardından olay yerinde incelemede bulunan güvenlik güçleri, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...