Gönen'de feci kaza, 3 kişi hayatını kaybetti

/ Kaynak: DHA
Gönen'de feci kaza, 3 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde kamyonun altına giren otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı...

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde kamyonun altına giren otomobilin sürücüsü Jandarma Uzman Çavuş Bayram Bakır ile aynı araçtaki Barış Bakır ve Cihan Gül yaşamını yitirirken, Gürkan Gül ise ağır yaralandı. Kaza gece saat 01.45'te Gönen İlçesi'ne bir kilometre uzaklıkta meydana geldi. Hakkari'de 5 yıl görev yaptıktan sonra tayini Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne çıkan ve mehil iznini memleketi olan Manyas İlçesi'ne bağlı Kapaklı Mahallesi'ndeki ailesiyle geçiren jandarma uzman çavuş Bayram Bakır (30), dün gece Barış Bakır (38), Cihan Gül (35) ve Gürkan Gül ile birlikte 10 TC 365 plakalı otomobille, Gönen İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktı.
İddiaya göre ilçeye 1 kilometre kala şerit ihlali yapan Bayram Bakır, karşı yönden gelen 45 RT 801 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun altına giren otomobilde bulunan sürücü Bayram Bakır, Barış Bakır, Cihan Gül olay yerinde yaşamını yitirirken, Gürkan Gül ise ağır yaralandı. Çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Gönen Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gürkan Gül'ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirilirken, kamyon sürücüsü S.Ö ise gözaltına alındı.
kazayla ilgili soruşturmaya Gönen cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.
Öte yandan, Jandarma Uzman Çavuş Bayram Bakır için bugün Manyas İlçesi'nde resmi cenaze töreni düzenleneceği ve cenazelerin bugün toprağa verileceği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...