Konya'da zehir tacirlerine operasyon, 24 gözaltı var

/ Kaynak: DHA
Konya'da zehir tacirlerine operasyon, 24 gözaltı var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da polis tarafından, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şebekeye yönelik yapılan operasyonda 1'i kadın 24 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden 20 yaşındaki M.F.Ç. sağlk kontrolü çıkışında kendisine görüntüleyen gazetecilere "Çekin, çekin. İbret olsun herkese çekin" sözleri dikkat çekti. Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı 'Narkotim' ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen çeteyi 6 ay boyunca takip etti. Teknik ve fiziki takip ardından şafak vakti operasyon düzenleyen polis, merkez Karatay İlçesi'ndeki Tatlıcak ve Yenimahalle'de daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yaptı. 27 kişiye yönelik yapılan operasyonda, 1'i kadın 24 kişi gözaltına alındı. 3 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen M.F.Ç. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "İbret olsun herkese çekin" dedi. Şebekenin ayrıca 17 yaşındaki A.O.'yu da uyuşturucu madde satışı yapmaya zorladığı iddia edildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise satışa hazır esrar, eroin ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü. 


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...