Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kürt kökenli esnaftan teröre örnek tepki

Kürt kökenli esnaftan teröre örnek tepki

YAŞAM Haberleri

Aksaray'da bir esnaf, terör olaylarına tepki göstermek amacıyla 2 günde elde edeceği geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı,

Ereğli Kapı Mahallesi'nde halı yıkama işletmeciliği yapan Ergün Yılmaz (35), gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin oldukça hassas bir zamandan geçtiğini söyledi.

Yaşanan terör olaylarının kendisini çok üzdüğünü ve bu ülkede yaşayan herkesin teröre karşı üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Televizyondan izliyoruz. Lanet teröre destek veren o kadar çok kişi var ki. Ben de kendi çapımda buna tepki için ve güvenlik güçlerimize destek olmak adına iş yerimin 2 günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak istedim. Bugün ve yarın bütün kazancımı bu vakfa bağışlamayı düşünüyorum" diye konuştu.

Kürt kökenli esnaftan teröre örnek tepki

"Her Kürt PKK'lı değildir"

Yılmaz, terörün dini, dili ve ırkının olmadığını, herkesin bu duruma karşı duyarlı olması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Ülkemiz şu an çok zor zamandan geçiyor. Ben de bu zor zamanlarda ülkemize bir nebze destek olmak için böyle bir fikir yürüttüm. İnşallah bizim gibi düşünen arkadaşlarımıza bu davranışımız öncü olur ve onlar da arkamızdan gelir. Ben de Kürt kökenliyim, lakin her Kürt PKK'lı değildir. Ben bunu üzerine basa basa söylüyorum. Kürt kökenliyim ama Türk bayrağının altında, Türk toprağının üstünde yaşıyorum. Bu kimliği taşıyorum. Ne mutlu Türküm diyene."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...