Antalya'da feci kaza: 2 ölü 1 yaralı

/ Kaynak: AA
Antalya'da feci kaza: 2 ölü 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Döşemealtı ilçesindeki trafik kazasında 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Yunus Aldemir (48) idaresindeki 07 DSF 03 plakalı dolmuş, Çıplaklı Mahallesi İnönü Caddesi'nde, önce tali yoldan çıkan Ali Çakmak (21) yönetimindeki plakası olmayan motosiklete, ardından yolun karşısına geçen yayaya çarptı.Kazada amca çocukları oldukları öğrenilen motosiklet sürücüsü ile beraberindeki Hasan Çakmak (18) olay yerinde öldü, yaya Saadettin Kula yaralandı.112 Acil Servis ekiplerince, Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Kula'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.


ARKADAŞLARINI TERLİĞİNDEN TEŞHİS ETTİ
Bu arada, inşaatta çalıştıkları ve hafta sonu nedeniyle Burdur'daki ailelerinin yanına gittikleri öğrenilen Ali ve Hasan Çakmak'ın arkadaşları ve yakınları kaza yerine gelerek, bilgi aldı.


Aynı inşaatta çalışan Hasan Onur Çelik, güvenlik şeridinin içerisine girdi ve kazada hayatını kaybeden arkadaşlarını yola savrulan terliklerine bakarak teşhis etti.Cesetler, olay yerindeki ilk incelemenin ardından morga kaldırıldı.Sürücü Aldemir, gözaltına alındı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...