Ünivesiteli taksici, alkollü sürücü kurbanı oldu

/ Kaynak: DHA
Ünivesiteli taksici, alkollü sürücü kurbanı oldu

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, hava almak için aracından indiği sırada alkollü bir sürücünün çarpmasıyla yaşamını yitirdi.

Kaza bugün saat 06.00 sıralarında Dikili- Bergama arasındaki Kaynarca Mevkisi'nde meydana geldi. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olan Gökay Kurt, yaz tatilinde harçlığını çıkartmak için ailesiyle oturduğu Karşıyaka İlçesi'ndeki durakta taksi şoförlüğü yapmaya başladı. Gökhen Kurt, sabaha karşı Karşıyaka'dan Dikili'ye götürdüğünü müşterisini bırakıp, yönetimindeki 35 T 7351 plakalı taksiyle dönüşe geçti. Gökay Kurt, bir süre sonra, aracı yolun sağına çekip, hava almak için indi. Bu sırada arkadan hızla gelen 36 yaşındaki Onur Erkal yönetimindeki 34 NC 3526 plakalı Otomobil, Kurt'a ve taksisine çarptı.
Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 ekibi görevlilerinin yaptığı kontrolde, Kurt'un yaşamını yitirdiği belirlendi.
Kazanın ardından Jandarma ve savcının yaptığı inceleme sonrası, Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gökay Kurt'un cenazesi, ailesine teslim edildi.
Jandarma, 1.40 promil alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü Erkal'ı gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...