Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuaför cinayeti şüphelisini linçten polis kurtardı

/ Kaynak: DHA
Kuaför cinayeti şüphelisini linçten polis kurtardı

YAŞAM Haberleri  / DHA

2 yıl önce boşandığı eşini ve yanındaki işçisini kuaför salonunda öldüren koca Behçet Y., aynı bölgede dolaşırken vatandaşlar tarafından yakalandı.

Çekmeköy, Taşdelen caddesi üzerinde 14 Eylül 2015 tarihinde meydana gelen olayda 2 yıl önce eşinden boşanan Behçet Y., eski karısı Ayşe Yazıcı'nın (37) çalıştırdığı kuaför dükkanına geldi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre bir süre içerde kalan Behçet Y., daha sonra tabancasını çıkararak etrafa kurşun yağdırmaya başladı. Önce eski eşi Ayşe Yazıcı'yı öldüren şüpheli, daha sonra kendisini durdurmaya çalışan kuaför çalışanı Leyla Ad (40), isimli kadını da tabancayla vurarak öldürdü. Şüpheli olay yerinden yaya olarak kaçtı.


LİNÇTEN POLİS KURTARDI
Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis şüpheliyi aramaya başladı. Bu sırada  cinayetin işlendiği bölgede dolaşırken bir taksi durağınında bekleyen vatandaşlar şüpheliyi fark etti. Hemen polise haber veren vatandaşlar şüpheliyi takibe aldı. Bir süre vatandaşlar şüphelinin peşinden koşarak onu yakaladı. Kendisini kovalayan vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen  Behçet Y., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Başına aldığı darbelerle yaralanan Behçet Y., hastanede tedavisi yapıldıktan sonra Cinayet Büro Amirliğinde gözaltına alındı.


"PİŞMANIM" DEDİ
Poliste yapılan sorgusunda konuşmayan Behçet Y.'nin ifade vermeyerek "susma" hakkını kullandığı öğrenildi. İşlemleri bitmesinin ardından Anadolu Adliyesine sevk edilen şüpheli Behçet Y., basın mensuplarının "Neden öldürdünüz" sorusuna "Çok Pişmanım" diye yanıtladı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...