Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da kaçan kurbanlık 4 kişiyi hastanelik etti

/ Kaynak: İHA
Ankara'da kaçan kurbanlık 4 kişiyi hastanelik etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başkent'te kurban edileceği sırada ipini kopararak kaçan boğa, 3.5 saatlik kovalamaca sırasında 4 kişiyi hastanelik etti.

Olay, sabah saatlerinde Çankaya ilçesi Öveçler Mahallesi'nde meydana geldi. Kurban edileceği sahiplerinin ipini koparan boğa Lizbon Caddesi üzerinde trafiği altüst etti. İhbar üzerine olay yerine gelerek boğa sahipleriyle beraber kaçan boğanın peşine düşen polisler ekipleri 3.5 saat ter döktü. Yakalamak için önünü kesen vatandaşlara da saldıran boğa, olay yerine gelen kurban yakalama timi tarafından uzun süren çalışmanın ardından uyuşturucu iğneyle vurularak sakinleştirildi. Uzun süren koşuşturmanın sırasında 1'i polis 4 kişiyi yaralayan boğa, sahiplerine teslim edildi. 
Kurbanlık boğanın ortaklarından Şentürk Acar, sabah namazının ardından kurbanı pazardan alarak getirdiklerini belirtti. Acar, "Demire bağladık ancak ipi kopardı gitti. Garaj çıkışında barikat kurduk ama bariyeri de kırarak kaçtı. Cadde üzerinde bir aşağı bir yukarı gitti. Yoldan geçen 4 kişiyi hafif şekilde yaraladı. Bir tane de polis yaralandı. Belediye ekipleri geldi ve hayvanı uyuşturdu. Sonunda da yakaladık" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...