Antalya'da kuvvetli yağmur ve fırtına başladı

/ Kaynak: İHA
Antalya'da kuvvetli yağmur ve fırtına başladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da kuvvetli yağmur ve fırtına etkisini göstermeye başladı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün Antalya'ya günlerdir yaptığı kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı bugün öğleden sonra etkisini göstermeye başladı. Turizm kenti Antalya'da dün sabah saatlerinde yer yer aralıklarla devam eden kuvvetli yağmur geceden itibaren etkisini arttırdı. Kent merkezi ve ilçelerde etkili olan yağış hayatı olumsuz etkiledi. Aralıklarla kuvvetli şekilde yağan yağmur araç trafiğini de etkiledi. Yaşanan maddi kazalar ve yağmura rağmen trafikte ciddi bir sıkıntı yaşanmadı. Yağmurlu havaya rüzgarda eklenince yayalar şemsiyelerini açmakta zorlandı. Tüm uyarılara rağmen yanına şemsiye almayan vatandaşlar ıslanmaktan kurutulamadı. Yayaların bir çoğu otobüs durakları ve bina saçaklarında yağmurdan korunmaya çalıştı. Turistler ise yağmura rağmen gezilerini sürdürdü. Öte yandan şiddetli yağmur ve su birikmeleri nedeniyle nostalji tramvay seferleri yapışamadı. 
Konyaaltı Sahili de şiddetli fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu. Plajlar su altında kalırken, dev dalgalar dalgakıranları dövdü. Dev dalgalar ve tehlikeye rağmen altın arayıcıları, yaz mevsiminde plaja düşen altınları dedektörle aradı. 
Antalya'da şiddetli yağmurun etkisini gün boyu sürdüreceği ve yerini yarın parçalı bulutlu bir havaya bırakacağı belirtildi. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...