İstanbul'daki operasyonda 16 kişi gözaltına alındı

/ Kaynak: DHA
İstanbul'daki operasyonda 16 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul'da suç örgütüne yönelik Üsküdar, Ümraniye ve Ataşehir'in de aralarında bulunduğu bazı ilçelerde sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir suç örgütüne yönelik Üsküdar, Ümraniye ve Ataşehir'in de aralarında bulunduğu bazı ilçelerde sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda tespit edilen 22 adrese baskın yapan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri de destek verdi. Operasyon sırasında 'Akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlar güvenlik önlemi aldı. Polis,16 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin, 'Yağma' ve 'Silahla yaralama' gibi suçları karıştıkları iddia ediliyor. Polis operasyonunun bazı adreslerde devam ettiği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...