HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şırnak'ta terör örgütüne yönelik hava operasyonu

Düzenleyen:
Şırnak'ta terör örgütüne yönelik hava operasyonu
Şırnak, Haber

YAŞAM Haberleri

PKK'lı teröristlerce kullanıldığı belirlenen mağara, sığınak ve silah mevzileri, hava harekatıyla imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ve günlük faaliyetlere ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, dün Şırnak'ta düzenlenen operasyonda, teröristlerce kullanıldığı belirlenen mağara ve sığınaklar ile silah mevzileri, hava harekatıyla imha edildi.

Şırnak'ta bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Siirt'in Eruh ilçesinde tespit edilen sığınakta muhtelif gıda malzemesi ele geçirildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki 6 ev ve eklentilerinde yapılan aramada 21 kalaşnikof fişeği, bir tabanca şarjörü ve 166 mermi, 62 örgütsel doküman ve malzeme, bir tablet bilgisayar, bir cep telefonu, 3 taşınabilir harici bellek, 3 CD, bir dizüstü bilgisayar ile bir bilgisayar kasası ele geçirildi. 

Teröristlere "yardım ve yataklık" suçundan 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kilis'in Elbeyli ilçesinde yasa dışı yollarla Suriye'den yurda girmeye çalışan terör örgütü DAEŞ üyesi 3'ü çocuk 8 kişi, bir kalaşnikof, 11 şarjör, 330 fişek, savunma tipi 4 el bombası, bir miktar para, bir dizüstü bilgisayar ve iki cep telefonuyla yakalandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...