Cezaevi firarisi kaçarken polisin önüne düştü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cezaevi firarisi kaçarken polisin önüne düştü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Alanya’da polisten kaçmaya çalışan cezaevi firarisi, bir apartmanının 5’inci katından çatıya çıkarken park halindeki otomobilin üzerine düşünce polisler tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana’nın Kozan ilçesinde Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan izin alarak çıkan ve bir daha cezaevine geri dönmeyen M.A.’nın Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Saray Mahallesi Oral Sokak’taki bir apartmanda kız arkadaşının evinde saklandığı ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı polis ekipleri operasyon düzenledi. Eve yapılan baskında cezaevi firarisi M.A (31) polislerin geldiğini görünce apartmanın 5’inci katının mutfağından çatıya çıkarken park halindeki otomobilin üzerine düşerek yaralandı.Polis ekipleri tarafından yakalanan cezaevi firarisi, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırdı. Tedavi edildikten sonra ifadesi alınan cezaevi firarisi M.A., adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...