HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Boşandığı eşini öldürdükten sonra intihara kalkıştı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Boşandığı eşini öldürdükten sonra intihara kalkıştı
Kadın Cinayeti, Katil, Katil Koca, Eski Eş, Boşandığı Eşini Öldürdü, Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

Kırklareli'de bir kişi, eski eşini silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Samet H. (27), bir yıl önce boşandığı Gizem Şen'i, çalıştığı diş doktorunun muayenehanesine gittiği sırada takip etti. Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir iş merkezinde Şen'i tabancayla vuran Samet H, ardından aynı silahı başına dayayarak ateşledi.Vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralıdan Şen, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Samet H'nin tedavisi sürüyor.
Bu arada, olayı duyarak hastaneye gelen Şen'in yakınları sinir krizi geçirdi. Şen hakkında, eski eşi tarafından rahatsız edildiği ve tehdit içerikli mesajlar aldığı gerekçesiyle başvurduğu Kırklareli Cumhuriyet Savcılığı'nca koruma kararı bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, Samet H'nin, 4 yıl önce Gizem Şen'in ailesince evlenme isteğinin reddedilmesi üzerine otomobilinde piknik tüpü patlattığı ve bir ay yoğun bakımda kaldığı bildirildi.
Boşandığı eşini öldürdükten sonra intihara kalkıştı

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...