Tutuklanan oğlunu cezaevine böyle gönderdi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Tutuklanan oğlunu cezaevine böyle gönderdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa’nın İnegöl İlçesi'nde, ev kadını Hamiyet E., 'uyuştucu ticareti yapmak' suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen oğlu 31 yaşındaki Aytaç E.'nin tutuklandığını öğrenince şoke oldu. Hamiyet E., polislerin arasındaki oğlunu sarılıp öptükten sonra cezaevine gönderdi.

Yapılan ihbarı değerlendiren İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri yaşı küçük çocuklara uyuştucu sattığı öne sürülen Aytaç E.'yi gözaltına aldı. Yapılan sorgulaması sonrası zanlı Aytaç E., 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan dün adliyeye sevk edildi. Oğlununun adliyede bulunduğunu öğrenen annesi Hamiyet E., saatlerce adliye kapısında bekledi. Hamiyet E., sonra çocuğunun tutuklandığını duyunca şoke oldu. Gözyaşlarını tutamayan anne, amcasına bakan torununun gözleri önünde, araca bindirilmekte olan oğlunu polislerin arasında sarılıp öptükten sonra cezaevine gönderdi.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...