Tokat, Bayram ve Dursun'u arıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tokat, Bayram ve Dursun'u arıyor!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’yı arama çalışmalarına özel eğitimli köpekler de katıldı.

Reşadiye ilçesinde dün öğle saatlerinden sonra kendilerinden haber alınamayan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’nın bulunması için ekipler seferber edildi. Ormanlık alanlarda yapılan çalışmaların ardından vatandaşların da katıldığı arama çalışmaları Kelkit Çayı kenarında yoğunlaştırıldı. Çocukların en son görüldüğü bölgede Kelkit Çayı’na düşme ihtimaline karşı arama-tarama çalışması yapıldı.

‘BEYA’ VE ‘BETON’ İSİMLİ KÖPEKLER ARIYOR
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nden ’Beya’ ve Amasya İl Jandarma Komutanlığı’ndan gelen ’Beton’ isimli özel eğitimli köpeklere çocukların kıyafetleri koklatıldı. Bölgede çok fazla ayak izi ve dolaşan insan olduğu için Beya’nın istenilen sonuca ulaşamadığı kaydedildi. Reşadiye Belediyesi’ne ait kepçe ile köpeklerin arama yaptığı hafriyat dökülen alanda çalışma yapıldı.

DEDENİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ
Bayram’ın dedesi Bayram Erol ise, kendi ismini taşıyan torununu arama çalışmalarına katıldı. Torunun sabah kahvaltı yaptıktan sonra evden çıktığını ifade eden Bayram Erol, “Çocukların ormanlık alan veya Kelkit Çayı kenarında oynamaya gitmiş olduğunu düşünüyoruz. Ormanlık alanda çok aradık, artık iş bu Kelkit Çayı kenarındaki buraya kaldı. Genelde bu alanda oynuyorlardı. Dağlık alanı aradık geldik umudumuzu kestik. Artık Allah’a kalmış” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...