Uşak’ta jeneratör faciası: 1 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Uşak’ta jeneratör faciası: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / iha

Uşak elektriğin kesilmesiyle devreye giren jeneratörden sızan gaz sonucu zehirlenen anne ve baba hayatını kaybederken, gazdan etkilenen üç çocuk ve anneanneleri ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Yeniceköy’de evlerindeki elektriğin kesilmesi sonucu devreye giren jeneratörden sızan gaz evin içine dolarak evde bulunan İngilizce öğretmeni Cevriye İşçi ve eşi Kemal İşçi zehirlenerek hayatını kaybetmesine neden oldu.

Olayda İşçi çiftinin çocukları Enes, Almıla ve Aybüke ile birlikte anneanneleri Emine Çevik kurtarılarak tedavileri yapılmak üzere Uşak’taki hastanelere kaldırıldılar.

Kar yağışı nedeniyle ekipler olay yerine ulaşmada zorluk yaşarken itfaiye ekiplerine bağlı araçlarla olay yerine ulaşılabildiği öğrenildi.

Üzücü olayda hayatını kaybeden Cevriye İşçi’nin Ömer Bedrettin Okulu’nda İngilizce Öğretmenliği yaptığı eşinin ise esnaf olduğu bildirilirken, genç çiftin cansız bedenleri Uşak Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...