İki gün sonra düğünü vardı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İki gün sonra düğünü vardı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, iki gün sonra dünyaevine girmeye hazırlanırken eski sevgilisinin öldürdüğü genç kız, giyemediği gelinliğiyle toprağa verildi.

26 yaşındaki Zeliha Kara, iki gün sonra dünyaevine girmeye hazırlandıkları nişanlısıyla kendilerini görünce eski sevgilisi Erdal Adıyeke tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.  Adıyeke daha sonra aynı silahla intihar etti. Genç kız, bugün Karacabey Haşim Onur Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Beyaz gelinliğe sarılı tabutla cenaze namazı kılınan genç kız ilçe mezarlığına defnedildi. İki gün sonra dünya evine girmeye hazırlanırken kara toprağa giren Zeliha Kara’ın ailesi ve arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.

İKİ GÜN SONRA DÜĞÜNLERİ VARDI
Dönerci ustası olan Erdal Adıyeke (29), daha önce Zeliha Kara (26) ile gönül ilişkisi yaşıyordu. İki sevgili bir süre önce ayrılınca Zeliha Kara aynı fabrikada çalıştığı İsmail İ. ile nişanlandı. Evlilik hazırlıklarını tamamlayan nişanlı gençler, artık düğün gününü bekliyordu. İki gün sonra dünya evine girecek olmanın heyecanı içinde olan Zeliha Kara ile nişanlısı İsmail İ, dün saat 15.30’da Karacabey Kent Meydanı’ndaki bir çay bahçesinde buluştu. İki nişanlı burada oturup düğünle ilgili son hazırlıkları gözden geçirirken, karşılarına Erdal Adıyeke çıktı. Adıyeke’nin elinde pompalı tüfek vardı. Silahı önce İsmail İ’ye doğrulttu. Nişanlı genç çay behçesinin demir korkuluklarından atlayınca, Erdal Adıyeke, namluyu bu kez eski kız arkadaşına doğrultup tetiğe bastı.
Namludan çıkan saçmalar Zeliha Kara’nın başına isabet etti. Kara, kanlar içinde yere yığılınca, Erdal Adıyeke aynı silahla kendi başına da ateş etti. Erdal Adıyeke olay yerinde öldü. Sağlık ekipleri hayat belirtisi gördükleri genç kızı hemen hastaneye götürdü. Ancak Kara kurtarılamadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...