Gözaltına alınan oğullarını böyle götürdüler

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Gözaltına alınan oğullarını böyle götürdüler

YAŞAM Haberleri  / iHA

Kocaeli’de terör şüphesiyle gözaltına alınan şahısların serbest kalmasıyla birlikte şüphelilerden birinin ailesi, oğullarını bekleyen grubun arasına girmeden önce kolundan çekerek uzaklaştırdı.

Geçtiğimiz Salı günü Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından MLKP terör örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda SDGF ve ESP üyesi olduğu şüphesiyle 10 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden M.S. isimli öğretmen emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakılırken, geriye kalan 9 kişi bugün tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılırken, Ç.E. isimli zanlının ailesi hiç beklenmeyen ilginç bir tepkiye imza attı.

BABASI KOLUNDAN TUTUP ÇEKTİ

Kocaeli Adliyesi önünde serbest kalan şüphelileri yaklaşık 100 kişilik bir grup karşıladı. Mahkemece serbest bırakılan Ç.E. isimli şüphelinin ailesi, oğulları Kocaeli Adliyesi önünde serbest kalan şüphelileri bekleyen kalabalığın arasına girmeden önce Ç.E.’yi kolundan çekerek gruptan uzaklaştırdı. Babasının kolundan tutarak uzaklaştırdığı Ç.E., önce ne olduğunu anlayamadan babasıyla gitti daha sonra ise annesiyle küçük bir tartışma yaşamasına rağmen grubun arasına geri dönemedi. Oğlunu adliye binasından çıkarken gören anne, bir anda ağlamaya başlayarak yere düştü. Ç.E.’nin annesinin yere düşmesi üzerine adliye önünde bekleyen gruptan bazı kişiler yardım etmek istedi. Ancak acılı anne hemen kendisini toparlayarak yardım etmek isteyen gençleri eliyle uzaklaştırdı.

AİLESİNE KARŞI GELEMEDİ

Oğlu Ç.E.’yi adliyenin kapısında bekleyen kalabalığın içerisinden çekerek uzaklaştıran baba, üzerindeki montunu oğluna giydirdikten sonra, Ç.E.’nin annesi de oğlunu kolundan tutarak adliye binasından uzaklaştırdı. Mahkemece serbest bırakılan Ç.E., arkadaşlarının yanına dönmek istese de ailesine karşı gelemeyerek kolundan çeken annesiyle birlikte koşar adımlarla adliye binasından uzaklaştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...