Fırtınanın devirdiği ağaç sonları oluyordu

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Fırtınanın devirdiği ağaç sonları oluyordu

YAŞAM Haberleri  / iHA

Antalya’da sabah saatlerinden itibaren ekili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Dumlupınar Bulvarı üzerinde yerinden köklenen ağaç seyir halindeki minibüsün üzerine devrilirken, minibüste bulunan 3 kişi ölümden döndü.

Antalya’da sabah saatlerinden itibaren etkisi gösteren sağanak yağmur ve şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Antalya Dumlupınar Bulvarı’nda orta refüj üzerinde bulunan devasa andız ağacı, içinde 3 kişinin bulunduğu seyir halindeki minibüsün üzerine devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, minibüs içinde bulunan 3 kişi ölümden döndü. Kazada minibüsün önü tamamen kullanılamaz hale geldi. Kaza sonrası trafik kontrollü bir şekilde tek şeritten verilirken, yola devrilen ve maddi hasar gören araç yoldan kaldırıldı.

“ÖLÜMDEN DÖNDÜK”

Kaza anını anlatan minibüs sürücüsü Hakan Aykaç, seyir halindeyken devrilen ağacın bir anda önlerine düştüğünü söyledi. Aykaç, “Ölümden döndük. Kazayı küçük sıyrıklarla atlattık. Yol üzerinde bulunan ağaçlar devrilme tehlikesi altında. Başka insanların üzerine devrilebilir. Eğer biz hızlı olsaydık takla atmıştık. Bu dünyada yoktuk” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...