Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY, 109 seferini iptal etti

Düzenleyen:
THY, 109 seferini iptal etti

YAŞAM Haberleri

THY, kar yağışı nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yapmayı planladığı iç ve dış toplam 109 seferini iptal etti.

THY yarın 109 seferini iptal ettiğini açıkladı. THY’nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, “İstanbul, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda beklenen meteorolojik hadise ve yoğun kar yağışı nedeniyle bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz.” denildi.
Öte yandan, Atlasglobal Havayolları bugün ve yarın 14 seferini iptal etti. Onurair iç hatlarda bugün ve yarın 10 uçuşunu iptal ettiğini duyurdu. Pegasus Hava Yolları, elverişsiz hava koşulları ve operasyonel sebeplerle Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bugün yapacağı 6 iç hat seferini iptal etti.
Bu arada, Devlet Hava Meydanları İşletmesi ekipleri kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda olumsuzluk yaşanmaması için tüm önlemleri aldı. Kar çalışmasında görevli ekipleri Atatürk Havalimanı’nda hazır bekleten Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkilileri, tüm önlemleri aldı.

THY, 109 seferini iptal etti

THY, 109 seferini iptal etti

THY, 109 seferini iptal etti

THY, 109 seferini iptal etti

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...