Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın ölümüyle ilgili açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın ölümüyle ilgili açıklama

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın vefatıyla ilgili Pakdemirli ailesi tarafından açıklama yapıldı.

Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Pakdemirli’nin ablası Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın vefatı üzerine Pakdemirli ailesi açıklama yaptı. Açıklamada, “31 Aralık 2015 tarihinde kaybettiğimiz değerli büyüğümüz Sayın Ekrem Pakdemirli’nin yasını tutan ailemiz bugün ikinci kez büyük bir acıyla sarsıldı. 20 Ocak tarihinden bu yana kendisinden haber alamadığımız ailemizin çok sevgili üyesi, canımız Ayşe Pakdemirli Anlatıcı ile ilgili acı haber maalesef bugün tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. 

Güvenlik makamları tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın seyahat ettiği aracın, ikamet ettiği bölgeye giden yol üzerinde bulunan köprüden geçtiği esnada sel sularına kapılarak dere yatağına devrildiği, merhumenin bu şekilde hayatını kaybettiği bilgisi ailemize ulaştırılmıştır. Yapılan otopsi sonucunda bu üzücü hadiseyle ilgili üçüncü bir kişinin dahlinin bulunmadığı, bulguların kazayı işaret ettiği bilgisi de ailemizle paylaşılmıştır. Olay esnasında yalnız seyahat etmekte olan Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın eşinin kayıp olduğu ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamakta olup, kendisi cenaze törenine katılacaktır” denildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...