HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TEM'de kamyon devrildi

Düzenleyen: /
TEM'de kamyon devrildi
Tem, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da başlayan sağanak yağış sonrası, TEM otoyolunda kayan bir kamyon devrildi. Sürücü yaralanırken, trafik yoğunlaştı

TEM Otoyolu Ataşehir mevkiinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bir kamyon bariyerlere çarparak yan yattı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

İstanbul'da yağmur kazaları da beraberinde getirdi. TEM Otoyolu Ataşehir mevkiinde Kavacık istikametine giden 34 UU 4791 plakalı kamyonun sürücüsü Abdullah Özfidan, trafiğin aniden durması nedeniyle frene bastı. Yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkan kamyon, bariyerlere çarparak yan yattı. Kazada kamyon sürücüsü yara almazken, yanında bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası TEM Otoyolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çalışmalara başladı.

Sürücü Abdullah Özfidan, aracın freninin tutmadığını söyleyerek, "Aracın freni tutmadı. Önümde araç vardı. Bende bir şey yok. Araç yağıştan kaydı" dedi.

TEM'de kamyon devrildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...