İstanbul'da trafik kilit!

Düzenleyen:
İstanbul'da trafik kilit!

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da trafik doluluk oranı saat 17.04'te yüzde 85'i buldu.

İstanbul'da Cuma günü yoğunluğu, yağmurla birleşti, iş çıkışı öncesi trafik doluluk oranı %81'i buldu. 2. Köprü trafiği Avrupa-Anadolu yönünde Mahmutbey gişelerden başlıyor. 1. Köprü trafiği Anadolu-Avrupa yönünde Şirinevler'e kadar uzadı.

 Ayrıca Eminönü-Bakırköy sahil yolu güzergahında yaşanan trafik ise; Bakırköy istikametinde Yenikapı'dan Kazlıçeşme'ye kadar uzuyor. Eminönü istikametindeyse trafik; Kazlıçeşme'den başlayıp Eminönü'ne kadar uzuyor.
 
Anadolu yakasında ise; Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş istikametinde 1. Köprü üzerinde olan trafik yoğunluğu Acıbadem'den başlayarak Maltepe'ye kadar ilerliyor. Anadolu yakası E-5 karayolu 1. Köprü istikametinde trafik; Tuzla'dan başlayarak aralıklarla köprü çıkışına dek devam ediyor.
 
İKİ KAZA TRAFİĞİ YOĞUNLAŞTIRIYOR
 
Ayrıca İBB Trafik Kontrol Merkezi'nin internet sitesinde yapılan duyurulara göre; D100 Beylikdüzü-Haramidere Kavşağı yönünde hasarlı trafik kazası yaşandı.
 
TEM Celaliye-Selimpaşa yönünde ise orta şeritte yaşanan hasarlı trafik kazası nedeniyle 2 şerit trafiğe kapalı.
 
Ayrıca TEM Akşemsettin Viyadüğü- Metris Yönü sağ şeritte yaşanan araç arızası bölgedeki trafiği yoğunlaştırıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...