HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Büyükçekmece'de aile faciası, önce karısını öldürüp...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Büyükçekmece'de aile faciası, önce karısını öldürüp...
İstanbul, Büyükçekmece, İntihar, Cinayet, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Büyükçekmece’de kayınpederinin evinde karısını vuran şahıs, ardından intihar etti. Karı kocanın cesetleri aynı cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, olay, sabah Büyükçekmece Ulus Mahallesi Elif Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, akrabası olan İbrahim Çelebi ile evli olan Zeynep Çelebi (22), eşi ile tartışarak babasının evinde yaşamaya başladı. Eşi ile barışmak isteyen İbrahim Çelebi ise sabah saatlerinde kimsenin olmadığı bir anda kayınpederinin evine geldi. Burada bir süre konuşan ikili, daha sonra tartışmaya başladı. İbrahim Çelebi, evine dönmesi için bir türlü ikna edemediği karısını belinden çıkardığı tabancayla vurdu. Öfkeli koca, daha sonra intihar etti.

Silah seslerini duyan komşular, hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, karı kocanın cesedi ile karşılaştı. Olay yeri inceleme ekipleri, evde uzun süre incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden karı kocanın cesedi, incelemelerin ardından aynı cenaze arabasıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı .

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...