İstanbul'daki operasyonda 6 kişi tutuklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İstanbul'daki operasyonda 6 kişi tutuklandı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı Büro Amirliği ekipleri bir ihbarı değerlendirerek yasadışı silah ticareti yaptığı öne sürülen şüphelilere yönelik operasyon yaptı.

Ekipler, Bahçelievler, Zeytinburnu ve Kartal'da tespit edilen adreslere baskın düzenledi. Operasyon kapsamında 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda 5 tabanca, 4 av tüfeği, 1 kaleşnikof marka otomatik silah ile çok sayıda mermi ve fişek ele geçirdi. Ekipler adreslerde öte yandan silah ticaretinden değerlendirdiği 30 bin 315 lira ile 2 bin 800 Amerikan Doları buldu. Şüpheliler, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartıldı. 10 şüpheliden 6'sı tutuklanırken, 2'si Adli Kontrol Kararıyla toplam 4 şüpheli serbest bırakıldı. Operasyonda ele geçirilen silahlar basın mensuplarına gösterildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...