Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evine operasyona gelen polisi bıçakladı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Evine operasyona gelen polisi bıçakladı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda, zanlı tarafından kolundan bıçaklanan polis yaralandı.

Adana'da uyuşturucu şüphelisi 22 yaşındaki Mehmet Tekin, evine operasyon düzenleyen polisi bıçakla yaraladı. Kaçmak isterken yakalanan Tekin'in evinde yapılan aramada 1500 uyuşturucu hap ele geçirildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Yüreğir İlçesi'nin Atakent Mahallesi'nde oturan Mehmet Tekin'de yüklü miktarda uyuşturucu hap bulunduğu bilgisini aldı. Tekin'i yakalamak için harekete geçen ekipler, şüphelinin evine operasyon düzenledi.
Ekiplerin 'Kapıyı aç' uyarısı üzerine evin kapısını açan Tekin, polis memuru S.K.'yı karnından bıçaklayıp, kaçmak istedi. Ancak Tekin diğer polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan polis ise ambulansla TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Şüphelinin evinde yapılan aramada, 1500 uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Mehmet Tekin ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı. Tedavisi devam eden polis memuru S.K.'nın ise sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...