Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beratcan'ın ölümünde şok detaylar ortaya çıktı

Düzenleyen:
Beratcan'ın ölümünde şok detaylar ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri

Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin şüpheli olarak aranan servis şoförü ile Beratcan'ın annesi arasında telefon kayıtları tespit edildi. İlk incelemelere göre ise Beratcan'ın boğularak öldürüldüğü sanılıyor. Bu arada, gece saatlerinde ifadeleri alınan 3 kişi daha sonra serbest bırakıldı.

Kartal'da iki hafta önce kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin bir servis şoförünün arandığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Karakütük'ün cesedinin bulunmasıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. İlk incelemelere göre çocuğun boğularak öldürüldüğü sanılıyor.

Beratcan'ın ölümünde şok detaylar ortaya çıktı

Karakütük'ün ölümüne ilişkin E.K adlı servis şoförü şüpheli olarak aranıyor. Karakütük'ün cesedine bu şüphelinin telefon sinyallerinden yararlanılarak ulaşıldığı, ayrıca şüpheli ile çocuğun annesi arasında telefon kayıtları tespit edildiği kaydedildi.

Bu arada, gece saatlerinde 3 kişi, olayla ilgili bilgilerine başvurulmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadeleri alınan bu kişiler serbest bırakıldı.

Beratcan'ın ölümünde şok detaylar ortaya çıktı

1 numaralı şüpheli servis şoförü Beratcan'ı okul çıkışı aracına almış

Şüphelinin okul çıkışında Beratcan Karakütük'ü aracına aldıktan sonra öldürdüğü üzerinde duruluyor. Şüphelinin iki gün önce evinin yakınlarında yapılan bir başka operasyon sırasında polisin kendisini almaya geldiğini sanıp ortadan kaybolduğu da ortaya çıktı.

CESET ŞÜPHELİNİN TELEFON VE GSP SİNYALLERİ TAKİP EDİLEREK BULUNDU

Polisin Beratcan'ın cesedine, olayın bir numaralı şüphelisi servis şoförü E.K.'nın cep telefonu baz sinyalleri ve aracındaki GPS bilgilerini kullanarak ulaştığı öğrenildi. Aileyi tanıdığı öğrenilen servis şoförünün olay günü de Beratcan'ın kaybolduğu yerde olduğu belirtildi. Şüphelinin okul çıkışı Beratcan'ın yanına yaklaşarak bir bahaneyle aracına aldığı daha sonra öldürdüğü tahmin ediliyor. Polisin sinyal bilgilerini takip edip şüphelinin aracıyla geçtiği yerlerde yoğun bir şekilde arama yaparak cesede ulaştığı belirtildi.

ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR

Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerinin, ortadan kaybolan servis şoförü E.K.'yı yakalamak için yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Şu ana kadar E.K.'nın saklandığı yeri bulmak için yapılan çalışmalarda 3 kişinin bilgisine başvurulmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilip ifadelerinin alındığı öğrenildi.

POLİSLER ALMAYA GELDİ SANIP KAÇMIŞ

Öte yandan şüphelinin, iki gün önce evinin yakınlarında yapılan başka bir konuyla ilgili operasyon sırasında polislerin kendisini almaya geldiğini sanarak kaçtığı ve ortadan kaybolduğu öğrenildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söylediler.

ADLİ TIP'TAN ALINDI

Öte yandan Beratcan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.

Baba Ergün Karakütük, Kartal'da kurulan çadırda taziyeleri kabul ederken, annenin ise geçirdiği fenalık sonucu hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

KARABÜK'TE TOPRAĞA VERİLECEK

Beratcan'ın cenazesi helallik alınmak üzere Kartal'daki evine götürüldü. Burada alınan helalliğin ardından Beratcan'ın cenazesinin memleketi Karabük'ta toprağa verileceği öğrenildi.

15 GÜN SONRA SU KANALINDA BULUNMUŞTU

İlkokul öğrencisi Beratcan Karakütük'ün kaybolmasının ardından ailesi ve polisin yanı sıra vatandaşlar da seferber olmuştu. Olayla ilgili yapılan her türlü ihbar değerlendirilirken, çevrede yapılan özel eğitimli polis köpeğinin de katıldığı çalışmalarda sonuç alınamamıştı. Polis, yaptığı çalışmalarda talihsiz çocuğun cesedini Tuzla, Tepeören köyü piknik alanında bulmuştu. Yapılan ilk incelemede Beratcan Karakütük'ün boğularak öldürülmüş olma ihtimali öne çıkmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...