Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Ayakkabı izi' hırsızı ele verdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Ayakkabı izi' hırsızı ele verdi

YAŞAM Haberleri  / AA

Sivas'ta bir evden yaklaşık 20 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çalınması üzerine çalışma başlatan polis, ayakkabısının izinden hırsıza ulaştı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sivas'ta bir evden yaklaşık 20 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çalan hırsız, ayakkabı izinden yola çıkan polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İnönü Mahallesi'ndeki Ö.T'nin evinden 14 bin 800 lira ile 2 altın bilezik, kolye ve 2 saat çalınması üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Evin önünde çalışma yapan polisler, pencerenin kenarındaki bir ayakkabı izi üzerine yoğunlaştı. Evin bulunduğu civardaki evlerde ve inşaatlarda ayakkabının izini süren polisler, bir inşaatta çalışan F.G'nin, 3 gündür işe gelmediğini öğrendi.

Bu kişinin üzerine yoğunlaşan ekipler, F.G'nin evinde arama yaptı. Aramada F.G'nin olay günü giydiği ayakkabı ile yaklaşık 20 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyası evin bodrumunda bulundu.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.G, tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...