İzmir'de uyuşturucu tacirlerine darbe!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de uyuşturucu tacirlerine darbe!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'in Konak ilçesinde 2 ayrı operasyon yapan narkotik ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı ileri sürülen 3 kişiyi yakaladı. 3 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Konak ilçesi Çimentepe Mahallesi'nde Ş.D.(18) ve A.D.(46) isimli şahısların bir ikamette uyuşturucu madde bulundurdukları bilgisini aldı. Narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyonla Ş.D. ve A.D. isimli şahıslar yakalanırken evde yapılan aramada satışa hazır vaziyette toplam 10 gram taş kokain, 25 gram toz kokain, 5 gram eroin ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.D. ve Ş.D. isimli şahıslar tutuklandı. 

DAĞITIMA ENGEL 
Konak ilçesinde F.T.(25) isimli şahsın doğu ve güneydoğu illerinden getirilen uyuşturucu maddeleri torbacı tabir edilen şahıslara dağıttığı bilgisini alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda F.T. isimli şahsı da yakalarken ikamette yapılan aramada 600 gram esrar maddesi ele geçirildi. 
Emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen F.T. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ayrıca Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenlenen operasyonlarla birlikte son 14 gün içerisinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik 4'ü okul önleri ve çevresi olmak üzere toplam 7 ayrı uygulama yaptı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...