Uşak'taki operasyonda 4 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Uşak'taki operasyonda 4 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Uşak'ta 23 kilo 118 gram toz esrar ile 5 bin 620 uyuşturucu nitelikli hap ile yakalanan Suriye uyruklu 4 kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Ankara-İzmir yolu üzerinde yaptığı yol uygulamasında, 23 kilo 118 gram toz esrar ile 5 bin 620 uyuşturucu nitelikli hap ele geçirilirken 4 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Uşak Adliyesine sevk edilen 4 kişi hakkında tutuklama kararı verilirken olayla ilgili detaylarda şaşkınlık oluşturdu. 
Edinilen bilgiye göre, uygulamada polislerin dikkatli davranışları sayesinde bir aracın çevirme noktasına yakın bir yerde durmasından şüphelenen ekipler aracı takibe alarak hareket etmesini engellediler. Narkotik köpeği Tora eşliğinde araçta yapılan aramada gizli bölmelere yerleştirilen uyuşturucular titizlikle çıkarıldı. KOM şube ekiplerinin saatlerce süren çalışmasının ardından aracın birçok yerinden toplamda 23 kilo 118 gram toz esrar ile 5 bin 620 uyuşturucu nitelikli hap tek tek bulundu. 
Polisin başarılı operasyonun ardından, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen A.A. (32), M.K. (49), A.K. (32) ve V.A. (21) 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından “Uyuşturucu Ticaret ve Nakli” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...