İstiklal Caddesin'de hareketli saatler

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İstiklal Caddesin'de hareketli saatler

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstiklal Caddesi'nde bir AVM'nin 3'üncü katındaki balkona çıkan adamı gören vatandaşlar itfaiyeye ve polise haber verdi.

Beyoğlu  İstiklal Caddesi üzerindeki bir AVM'nin 3'üncü katındaki balkona çıkan bir kişi intihar etmek istedi. Olayı izleyen vatandaşlardan biri sürekli dua etti. İstiklal Caddesi'nde bir AVM'nin 3'üncü katındaki balkona çıkan bir kişiyi gören vatandaşlar itfaiyeye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri branda açarak önlem aldı. Polis ekipleri de vatandaşları uzaklaştırıp İstiklal Caddesi'ndeki tramvay seferlerini durdurarak emniyet şeridi çekti. 55 yaşındaki Feyati Ay'ın atlama ihtimaline karşı sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulundu. Müzakereci polislerin Ay'ı ikna çabaları sürerken olayı izleyen kalabalık içindeki bir kişi sürekli dua etti. Feyati Ay polisin yarım saatlik ikna çabaları sonucu bulunduğu yerden indirildi. Ay, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
İstiklal Caddesin'de hareketli saatler

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...