İş makinası doğalgaz borusunu patlattı: 7 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İş makinası doğalgaz borusunu patlattı: 7 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Eskişehir'de meydana gelen olayda kazı yapan iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı. Patlamada 7 kişinin yaralandığı öğrenildi, işte detaylar...

Eskişehir'de altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusunun patlaması sonucu çıkan yangında yedi kişi dumandan etkilendi. Alınan bilgiye göre, Tunalı Mahallesi'nde çalışma yapan Hasan G'nin kullandığı kepçe, kazara doğalgaz borusunu patlattı.
Patlamanın ardından çıkan yangında, metrelerce yükselen alevler dört katlı bir inşaatın dış cephesini sardı. Daha sonra yan binanın çatısına sıçrayan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alındı.Yangında, dumandan etkilenen kepçe operatörü Hasan G. ile apartmanda bulunan biri çocuk altı kişi, 112 Acil Servis ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yangında ayrıca biri inşaat halindeki iki apartman ile iki iş makinesinde hasar meydana geldi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...