Bakın şu Rizelinin yaptığına!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakın şu Rizelinin yaptığına!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çayeli’ye bağlı Karaağaç köyünde yaşayan 65 yaşındaki Mehmet Demir, arazisinden geçen yolun üzerine yerden 6 metre yükseklikte ev yapmaya başladı.

İnşaat, köye gelen vatandaşların da ilgisini çekiyor. Demir, “Evim yoldan 70 metre uzaktaydı. Kış şartları burada ağır geçiyordu. Onun için ben de yolun üzerine ev yapmaya karar verdim. Standartlara uygun. Karayollarında yolun yüksekliği 4.5 metre. 6 metre yüksekliğinde yaptım ki evin altından her araç rahatlıkla geçsin. Mühendis getirdim, zemin ve diğer her şeye baktırdım. İşi sağlama aldık. İnşaat henüz bitmedi. Evi bitirmem için iyi bir sponsor lazım” diye konuştu. Daha önce arkadaşlarının “evi yolun 70 metre aşağısında olduğu” gerekçesiyle ziyaretine gelemediğini kaydeden Demir, “Ben de ‘Yolun kenarına ev yapayım, o zaman gelin bakalım’ dedim. Şimdi bakalım ne diyecekler” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...