Arabanın içindeki 15 kilo eroin bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arabanın içindeki 15 kilo eroin bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar’da polis, narkotik köpeklerinin de kullanıldığı uyuşturucu operasyonunda bir araç içerisinde 15 kilogram esrar ele geçirdi.

Operasyonla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, operasyonun Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapıldığı belirtildi. Alınan bir istihbaratı değerlendiren ekiplerin çalışma başlattıkları ve karayolunda durumundan şüphelenilen 23 plaka sayılı bir aracı durdurdukları aktarıldı. Polis ekiplerinin Rowdy isimli uyuşturucu madde arama köpeği ile araç içerisinde arama yaptığı ve aracın zula diye adlandırılan gizli bölmelerine yerleştirilmiş 15, 316 kilogram esrar maddesi ele geçirdikleri bildirildi. Operasyonun ardından araç içerisinde bulunan 2 şahsın gözaltına alındıkları kaydedilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...