"Kötü yola düşmedim" diye feryad etti ama sonu acı oldu

Düzenleyen:
"Kötü yola düşmedim" diye feryad etti ama sonu acı oldu

YAŞAM Haberleri

Muğla'da bir kadın, çalıştığı çamaşırhanede boşandığı eşi tarafından tabancayla öldürüldü, ağır yaralanan iş yeri sahibi hastaneye kaldırıldı. Kaçan zanlı yakalandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde H.S. (43), boşandığı eşi Ayşegül Aslan'ın (28) Göltürkbükü Mahallesi'nde çalıştığı çamaşırhaneye gitti. Aslan ile iş yeri sahibi Halil Elik (36), H.S'nin silahlı saldırısına uğradı.

ESKİ EŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ayşegül Aslan, olay yerinde hayatını kaybetti. Karın bölgesine 3 kurşun isabet eden Elik, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırdı.

Jandarma ekipleri, çevrede inceleme yaparak kaçan zanlının içinde bulunduğu aracı takibe aldı. Zanlı H.S, Güvercinlik çıkışında jandarma ekiplerince suç aleti tabancayla yakalandı.

"5 EL SİLAH SESİ DUYULDU"

Olaya tanık olan iş yeri çalışanlarından terzi Ahmet Günay, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 el silah sesi duyduğunu söyledi.

EŞİNİ SÜREKLİ TEHDİT EDİYORMUŞ

Günay, "Dışarıya çıktıktan sonra bana da ateş etti. Ancak silah tutukluk yaptı, ateş almadı. Daha sonra da kaçtı. Aracın plakasını almışlar ve kaçan kişi kısa sürede yakalanmış. Zaten eşini sürekli tehdit ediyormuş." dedi.

Aslan'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...