HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Annesini öldüren babasının cesedini bakın ne yaptı!

Düzenleyen:
Annesini öldüren babasının cesedini bakın ne yaptı!
Antalya, Haberler, Cinayet, İntihar, Kadavra, Haber

YAŞAM Haberleri

Antalya'da eşini öldürdükten sonra intihar eden emekli öğretmen Ali Nadir Sanlı’nın cesedi, Akdeniz Üniversitesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanlığına bağışlandı.

Kepez ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ndeki evinde 54 yaşındaki Meryem Özcan Sanlı'yı boğazından bıçaklayarak öldürüp, ardından da 7'nci kattan atlayarak yaşamına son veren 61 yaşındaki emekli tarih öğretmeni Ali Nadir Sanlı'nın otopsisi yapıldı. 
Adli tıp morguna gelen Sanlı'nın müzisyen oğlu Mustafa Sanlı, babasının 2 yıl önce "Ölürsem cesedim anatomi bilim dalına bağışlansın" şeklinde yazılı vasiyetinin bulunduğunu söyledi. Oğlu da bu vasiyet üzerine Sanlı'nın cesedinin, kadavra olarak kullanılmasını istedi. 

TARTIŞMA SONRASI EŞİNİ ÖLDÜRÜP, 7. KATTAN ATLAMIŞTI 
Dün akşam saatlerinde Ali Nadir Sanlı ile iki ay önce evlendiği 54 yaşındaki eşi Meryem Özcan Şanlı arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmıştı. Ali Nadir Sanlı, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla eşini bıçaklamıştı. Sanlı, ardından balkona çıkarak, 7. kattan kendini boşluğa bırakmıştı. Komşularının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, beton zemine düşen Sanlı'nın hayatını kaybettiğini belirlerken, eve giren ekipler, Meryem Özcan Sanlı'nın da öldüğünü tespit etmişti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...