Şizofreni hastası eniştesini öldürdü

Şizofreni hastası eniştesini öldürdü

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş'ta şizofreni hastası kişi eniştesini 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgilere göre, şizofren hastası E.D. (33) tedavi gördüğü Eskişehir Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden, babasının geçirdiği trafik kazası nedeniyle izinli olarak merkez Onikişubat ilçesi Osman Gazi Mahallesi 27. Sokak'ta bulunan ailesinin evine geldi.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde özel bir dershanede öğretmenlik yapan 2 çocuk babası Veysi Çetin de kayınpederinin geçirdiği kaza nedeniyle eşinin ailesinin yanına geldi.
E.D, henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı eniştesi Çetin'i bıçakla 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı, daha sonra annesi Fatma D. ve kız kardeşi Selemet Çetin'e saldırdı. Bu sırada anne ve kız kardeşin sığındıkları komşularca olay polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.
Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, Çetin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de olayın ardından Eskişehir'e gitmek için evden çıkan E.D'yi gözaltına aldı.
Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Çetin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna gönderildi.
Çetin'in kayınvalidesi Fatma Dikici, gözyaşları arasından "Veysi sen buraya ölmeye mi geldin oğlum" diyerek acısını dile getirdi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...